Conrad Elektronik fornyer sponsorat med AAU Racing

Vi er hos AAU Racing glade for at kunne meddele, at Conrad Elektronik har valgt fortsat at støtte os som sponsor ved at forlænge vores samarbejdsaftale.

I AAU Racing er vi stærkt afhængige af vores eksterne sponsorere, for at projektet kan lykkedes og vi kan forblive på et konkurrencedygtigt niveau til de internationale konkurrencer. Med de rigtige sponsorer har vi muligheden for at skabe præcis det, vi ønsker, og styrke medlemmernes ingeniørfaglige erfaring, således at det optimale resultat opnås.

Conrad Elektronik er meget andet end en forhandler af forbrugerelektronik. Med over 750.000 produkter i sortimentet, er de i besiddelse af et bredt udvalg af alt fra specialkabler til meget specifikke komponenter, som skal bruges i vores nyudviklede elektroniske system. Dette gør det muligt for os at undgå kompromiser i udviklingen og fremstillingen af det elektroniske system, således optimal ydelse kan opnås.

“At vi indgår i et sponsorat af AAU Racing hænger godt sammen med den profil som vi ønsker at skabe. Vi ønsker at hjælpe vores kunder med at udvikle, eksperimentere, udforske og opfinde. Hvis at vi kan være behjælpelig med at uddanne morgendagens ingeniører, så har vi bidraget til samfundet.” Udtaler Jacob Romberg, Head of Marketing & Operations Scandinavia på Conrad Electronic Group.

Vi ser frem til endnu et godt samarbejde fra AAU Racings side.

Jesper H. Jørgensen – Leder for elektronik AAU Racing

AAU Racing